Lopen de emoties regelmatig hoog op? Voel je je uitgeput? Heb je tijd voor jezelf nodig en wil je naar huis met een mooie herinnering?

In een groepje van max 3 ouders gaan we in 2,5 uur aan de slag met het vilten van een sjaal. Zijde en merino wol zijn uitermate geschikt om een prachtig kunstwerk te maken dat ook nog heel fijn draagbaar is of een prachtig cadeau kan zijn voor jezelf of voor een ander. Je hoeft niet super creatief te zijn of enorm handig. Dit is een activiteit die iedereen goed kan uitvoeren.
Tijdens het viltproces kun je je eigen verhaal kwijt, je zorgen uitspreken, ervaringen van anderen horen, nieuwe inspiratie opdoen als het gaat om de zoektocht naar een passende veilige omgeving voor jou en je kinderen. Het leed delen maar ook flauwe grappen maken. Doordat je gelijktijdig met je handen aan het werk bent, je te pas en te onpas een pauze kan nemen of op kunt gaan in je werk kun je vaak met minder lading toch zwaardere onderwerpen aansnijden. En uiteraard kun je mij allerhande vragen stellen over de zoektocht naar passend onderwijs.

Heb jij behoefte aan een moment voor jezelf in een kleine veilige groep? Geef je dan op voor een van onderstaande woensdag ochtenden. De ochtend gaat door bij minimaal 2 deelnemers. Kosten (excl sjaal) bedragen €25. De kosten voor de materialen van de sjaal verschillen tussen de 20 en 30 euro bij aanmelding kan ik je hier meer over vertellen.

Datum woensdag 23-11-2022 Tijd 9.30-12.00
Datum woensdag 30-11-2022 Tijd 9.30-12.00
Datum woensdag 14-12-2022 Tijd 9.30-12.00
Datum woensdag 21-12-2022 Tijd 9.30-12.00

Komen deze data je totaal niet uit maar heb je wel 2 andere mensen met wie je dit graag zou willen doen? Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Schrijf je in voor deze workshop door een mail te sturen naar info@kirstenoosterhoff.nl vermeld hierbij uiteraard je naam de datum waarop je graag zou willen deelnemen en eventueel het aantal deelnemers waarmee je zou willen komen.

Wil je graag één of twee vriendinnen meenemen die wellicht geen ouder zijn van een begaafd kind maar hier wel in geïnteresseerd zijn dan kan dit. laat dit wel even van tevoren weten.