In mijn praktijk ben je als volwassene van harte welkom als je kampt met hinderlijke gedachten, overweldigende emoties die zich herhaaldelijk aandienen, en terugkerende angsten. Ook indien belastende herinneringen onverwachts opduiken, ben je hier op de juiste plek. Samen pakken we deze obstakels aan om ruimte te creëren voor jouw persoonlijke groei.

Onze ontmoetingen vinden plaats in een ontspannen sfeer, vaak vergezeld van creatieve activiteiten zoals schilderen, boetseren, bakken, of een wandelingen in de bossen van Zeist of juist op de uitgestrekte landingsbaan van vliegbasis Soesterberg. Tijdens deze activiteiten gaan we in gesprek en proberen we de kern te achterhalen van wat jou tegen lijkt te houden in je ontwikkeling. Of het nu gaat om terugkerende blokkades, onplezierige gedachten, of onverwerkte herinneringen; samen onderzoeken we wat de oorsprong van deze problemen.

Wanneer we eenmaal de oorsprong van het ongemak hebben gevonden, zet ik IEMT (Integral Eye Movement Therapy) in. Ik stel je dan een aantal gerichte vragen die gevolgd worden door geleide oogbewegingen, je volgt mijn vingers of een bolletje dat aan een stokje is bevestigd.

Stel je het volgende voor:

Je ben neergezet in het midden van een doolhof je probeert de uitgang te vinden maar elke keer kom je weer in die doodlopende gang. Je hebt een kaart gekregen van de doolhof maar je mag er alleen met een loep naar kijken. Je ziet dus steeds maar een heel klein stukje van de kaart, misschien zie je dus alleen maar die doodlopende gang. Met IEMT zorgen we ervoor dat je verder kunt kijken dan alleen dat kleine stukje onder de loep, de loep verdwijnt en je krijgt overzicht. Door het verbreden van je blik kom je er wellicht wel achter dat de situatie anders is dan je dacht toen je door de loep keek.

Net zoals het weghalen van de loep je toegang geeft tot het volledige doolhof, zullen de oogbewegingen bij IEMT je helpen een bredere en meer gebalanceerde kijk te krijgen op het probleem dat je hebt meegebracht. Onder begeleiding werk je aan het verkennen van nieuwe perspectieven en het ontwikkelen van flexibiliteit in je manier van kijken naar en omgaan met deze specifieke aspecten van je leven.

Voel je je aangesproken door wat je hebt gelezen?
Als hinderlijke gedachten, overweldigende emoties of terugkerende angsten jouw pad belemmeren, aarzel dan niet om contact op te nemen. Ik bied een ondersteunende omgeving, waar we samen de kern van jouw uitdagingen verkennen. Met behulp van IEMT streven we naar een bredere en evenwichtige kijk op jouw leven. Neem contact op, je staat er niet alleen voor, en ik ben hier om je te ondersteunen op weg naar een leven met meer welzijn en voldoening.